Specifické hrací prostředí lépe sedlo hráčům Slavoje Severotuk. „Zájem lidí o celou akci ve Foru byl patrný, nám se navíc utkání povedlo. Pro lidi to byla dobrá reklama na stolní tenis. Utkání měla dramatické koncovky, bylo to vyrovnané a atraktivní," pochvaloval si kouč Ústí.

Kabelka jako žolík

Hned zkraje se zrodila asi největší senzace celého střetnutí. „Kabelka překvapil jejich hráče číslo jedna, byl to náš žolík a základní kámen úspěchu. Jeho odlišná a specifická hra soupeři neseděla. Tím jsme jim vzali vítr z plachet," hodnotil Braun.

Navíc se nové role zhostil Tomáš Polanský, který po odchodu Štěpánka převzal kapitánskou pásku a roli lídra. „Šlo mu to velmi dobře, s přehledem přispěl dvěma body, poslední bod udělal Seibert. Bylo to pro nás vítězství týmu, ve kterém vládne dobrá atmosféra," popisoval Braun.

Kromě podařené marketinkové akce se ústeckým barvám podařilo s předstihem zajistit boj mezi nejlepšími šesti celky soutěže. „Akce splnila účel, chceme poděkovat vedení OC Forum a našemu manažerovi Tomáši Kroupovi, který celou akci připravil," chválil kormidelník Slavoje.

Troufají si i na semifinále

Důležitou výhrou se celek Ústí usadil na čtvrtém místě a pokud své postavení uhájí, není bez šance ani v boji o semifinále. „První tři týmy soutěže jsou výrazně lepší, ale od čtvrtého místa je to všechno hratelné, můžeme se prát i o semifinále extraligové soutěže," nastínil další plán Braun.

Slavoj Severotuk Ústí – Slavia Hradec Králové 4:2Zápasy: Kabelka – Olejník 3:1, Polanský – Koblížek 3:0, Seibert – Foff 0:3, Polanský – Olejník 3:0, Kabelka – Foff 0:3, Seibert – Koblížek 3:0.
Pořadí: 1. Havlíčkův Brod 60 bodů, 2. El Ňiňo Praha 48, 3. DTJ Hradec Králové 45, 4. Slavoj Ústí 37, 5. Sokol Hradec Králové 35, 6. Havířov 27, 7. Kotlářka Praha 27, 8. Slavia Hradec Králové 23, 9. Ostrava 19, 10. Liberec 15.