Stalo se tak i potřetí v sezoně, podruhé v řadě je ale hráči Elby nezvládli a z Letohradu přivezli jen bod.

„Potřetí v sezoně jsme uhráli stejný výsledek, zatímco v předchozích zápasech jsme ale vždy vedli 2:0, tak tentokrát jsme museli dotahovat. První dvě třetiny jsme nehráli vůbec dobře, ve třetí ale kluci ukázali srdíčko a odměnou jim byl alespoň bod," řekl k duelu kouč Jaroslav Pavlík.

PŘÍŠTĚ HOSTÍ MISTRA

Dramatickou bitvu rozhodla až samostatná střílení.

„Ve čtvrtek jsme je trénovali, ale je to i o štěstí. Stál proti nám nejlepší gólman extraligy Jan Šimara. V naší hře už jsou ale náznaky toho, jak bychom chtěli hrát. Věřím, že teď už půjdeme jen nahoru. Příště hostíme mistra z Pardubic, určitě se bude na co dívat. Základem bude disciplína," dodal na závěr kouč.

Letohrad - Elba 3:2 ss (1:0, 1:0, 0:2 1:0)Branky a nahrávky: 13. Vychytil (Halbrštát, Teplý), 17. Košťál (Věchet), rozhodující nájezd Protzner - 34. Soukup (Kváš, Růžička), 39. Langthaler z TS. Rozhodčí: Boháček, Prudík. Vyloučení: 9:8. Využití: 2:1. Střely: 29:20. Diváci: 50.
Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Brhel) - Švanda, Šilínek, Kučera, Kváš, Růžička, Poláček, Sedláček, Štěpánek, Soukup, Hubený, Langthaler, Horáček, Pilař, Bím, Červinka, Baxa, Kerl. Trenér: Pavlík.