Výjimečná je tím, že nabízí posezení v klidném a příjemném prostředí. Provozovatel cukrárny Milan Jenčo hovořil o podnikání v cukrovinkách na periférii města.

Na čem si nejraději Ústečané zamlsají?
Chutě Ústečanů jsou různé, někdo upřednostňuje zákusky krémové, někdo šlehačkové a někdo ovocné. Další si dá jenom zmrzlinu či teplý nebo studený nápoj. Je těžké takhle jednoduše odpovědět na otázku, co mají Ústečané nejraději.

Co všechno cukrárna U Jenčů nabízí?
V první řadě nabízíme kvalitní kávu společnosti Fillicori Zecchini a s tím spojené kávové speciality. V nabídce máme široký výběr zákusků, ať už ovocných nebo šlehačkových. Když říkáme šlehačkové zákusky, tak myslím pouze pravou šlehačku. K tomu si zákazníci můžou, v případě zájmu, objednat z přibližně 150 druhů narozeninových dortů, od dětských až po svatební. Kdo by si chtěl zamlsat pouze na zmrzlině, tak máme kvalitní italskou zmrzlinu opět od klasiky jako je vanilka, čokoláda a citron, přes ovocné, jako jsou jahoda, borůvka, malina, až po speciální řadu čistě ovocných zmrzlin ze 100% ovoce.

Čím se odlišujete od ostatních cukráren v Ústí nad Labem?
Lidi říkají, že údajně děláme velmi dobré cappuccino i caffe latté. kromě toho děláme tzv. Zdravou kávu, která tolik nezatěžuje trávící systém jako třeba presso. Mimo výše uvedeného nabízíme příjemnou obsluhu, nekuřácké prostředí, velkou hernu pro děti, přebalovací kout a bezbarierový přístup a když je hezky, tak i posezení na terase.