V sortimentu mají desítky druhů zboží, ale podle prodavaček je nejoblíbenější podmáslový chléb a také moskevský chléb.

„Podmáslového chleba bychom mohli dělat několikanásobně víc a stejně by nestačil, ten se prodá jako první," uvedl majitel firmy Petr Müller. V Dubí přitom vyrábějí devatenáct druhů chleba. Malé, velké, vcelku i krájené, veky i kulaté. Mají chléb kmínový, se slaninou, se škvarky, selský chléb a řadu dalších.

Na všechno stačí sami

Lidé si ke stánku zvykli chodit také pro housky, rohlíky, bagety, pletánky nebo placky a na odbyt jde také sladké pečivo koláče, šátečky, štrúdl, plněné listové rohlíky, koblihy, bábovky a jiné dobroty. „U sladkého pečiva hodně záleží na ročním období, v zimě se prodává lépe, ale ani teď v létě si nestěžujeme," dodal Petr Müller.

Všechno zboží pochází z jeho pekárny v Dubí. „Nemáme žádný doplňkový prodej, na všechno stačíme sami, pečeme vše ručně podle tradičních receptur a z českých surovin," potvrdil majitel pekárny.

Pečivo z Pekárny v Dubí je na farmářském trhu u OC Forum k dostání každý čtvrtek od 9.00 do 16.00.