„Vyrábíme lahůdky podle tradičních norem a receptů. Naši dodavatelé surovin pocházejí především z České republiky. Prvořadá je pro nás kvalita, ale zákazníky se snažíme zaujmout také širokým sortimentem. Jsme schopni zhotovit a dodat vše ze studené kuchyně," uvedl majitel firmy Jan Dorant.

V provozovně, kterou jeho otec zprivatizoval a podstatně ji zmodernizoval, vzniká několik druhů chlebíčků, salátů, pomazánek, obložených baget či housek, studené mísy a různé varianty dalších pochutin.

„Snažíme se uspokojovat proměňující se chutě zákazníků, na trh jsme již uvedli nespočet nových výrobků, které se většinou setkaly s úspěchem," dodal Jan Dorant.

Mezi nejoblíbenější patří klasická sekaná pečeně, selský výpek, tradiční klobáska či topinková pomazánka, do níž u Dorantů používají zásadně čerstvý česnek, základní majonézu a třicetiprocentní eidam. Proslulým se stal i čtrnáctimetrový chlebíček, který byl zapsán do knihy rekordů. Zařadil se k tisícům chlebíčkům, které tu vyrobí každý den.