Cestovní kancelář s 25letou zkušeností na poli cestovního ruchu a 17 let nabízí kempový program ve Španělsku, který je cenově dostupný pro každého, i pro rodiny s dětmi. Dovolenou si tak mohou dovolit všichni, kdo touží po moři.

Především děti ocení naprostou svobodu pohybu a velkou škálu možností vybití energie nebo příležitost najít si nové kamarády, se kterými budou zažívat nová dobrodružství. Za pomoci animačních programů, které vedou zkušení animátoři, mohou zažít pirátské dny nebo si zasoutěžit v různých sportovních disciplínách.

Animační programy nejsou pouze pro děti ale také pro dospělé. Večer jsou pořádány diskotéky, tradiční španělské tance flamenco, sportovní vyžití bez rozdílu věku, šnorchlování a dlouhé plně vybavené pláže. Během pobytu se můžete setkat s mimořádnými akcemi, jako je například 23.–26. 7. Mezinárodní soutěž ohňostrojů na pláži.

Kdo by zatoužil vyzkoušet španělskou kuchyni v místní restauraci nebo se jen chtěl podívat do města a nakoupit zdejších suvenýry, víno a jiné delikatesy, veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Fakultativní výlety do blízkých vodních parků, lodní výlet do romantického městečka Tossa de Mar nebo na fotbalový stadion FC Barcelona můžete zakoupit u delegáta přímo v kempu.

CK UNITOUR má uzavřené povinné pojištění proti úpadku a za své služby ručí.

CK UNITOUR nabízí volné termíny, ve kterých nabízí čtenářům Ústeckého deníku slevu 300 Kč/osoba:
03.07. - 12.07.2015
10.07. - 19.07.2015
24.07. - 02.08.2015

CK UNITOUR nabízí dvě autobusové trasy:
TRASA A: Ústí nad Labem – Teplice – Most – Chomutov – Karlovy Vary – Ostrov – Sokolov – Cheb
TRASA B: Ústí nad Labem – Praha – Plzeň.

Svozy z ostatních měst jsou možné za příplatek.

Mimo kempové programy nabízí CK UNITOUR i širokou škálu hotelů a apartmánů všech kategorií na Španělském severním pobřeží Costa Brava a Costa del Maresme.

Více informací najdete na webových stránkách CK UNITOUR: www.unitour.cz.