V prvním poschodí v sekci občerstvení je nově otevřená restaurace Anawa Running Sushi, která funguje stylem all you can eat, čili sněz, co můžeš. Hosté restaurace si vybírají jídla z jedoucího pásu podle toho, nač mají chuť nebo co je zaujme.

RUNNING SUSHI nabízí skvosty japonské kuchyně.Running sushi neboli sushi na běžícím pásu je nejpříjemnější způsob jak se ponořit do chutí japonských specialit. Na originálním otočném pásu se neustále objevují talíře s jídlem.

Lidé tu mohou sedět hodiny. Obědové menu stojí 288 korun a podává se od 11.00 do 17.00 hodin, 368 korun stojí večerní menu, kde je pestřejší výběr. Dětem restaurace poskytuje slevu. „Zákazníci se mohou orientovat v nabídkové tabuli. Pokud by našim zákazníkům na páse něco chybělo, stačí si o to požádat u obsluhy," řekl Marek Cimoracký, marketingový specialista restaurace.

Lidé tu mohou ochutnat různé druhy sushi. Známé maki, což je řasa s rýží a rybou nebo zeleninou či ovocem, v nabídce je i nigiri ryba s rýží a například také sushi sashimi, kde je pouze čerstvá ryba.

„Čerstvé ryby dostáváme přímo z Norska, máme zajištěny dodávky kvalitní zeleniny i dalšího zboží. Chodí k nám lidé, kteří znají running z Prahy, ale i ti, kteří chtějí ochutnat a vyzkoušet něco nového," dodal Marek Cimoracký.