Hotel má bohatou historii, která sahá až do roku 1930. Současní majitelé Pomezí převzali minulý rok v prosinci. „Je to horský hotel s dlouhou tradicí. Navíc v Krušných horách, které si zaslouží díky ryzí přírodě zasloužený obdiv,“ dodala Kydlíčková. Ta pracuje na Cínovci dva roky. „Všechno tak rychle utíká, spočítám nové vrásky a ano, koukám, že to budou dva roky,“ usmála se.

Na horách se nenudí. „Stále vymýšlíme nové a nové aktivity. K těm nejčerstvějším patří organizace pravidelných hudebních večerů, při kterých se místní z nejbližšího okolí můžou pobavit, zatančit si nebo jen tak společně pobýt při příjemné hudbě. Každou neděli od 17 hodin proto u nás k jídlu, pití i tanci hraje živá kapela a v restauraci je tak pořádně veselo. Od půlky prosince až do února pak bude každá sobota patřit zabijačkovým hodům. V závěru letošního roku pořádáme oblíbený Silvestr s živou kapelou, rautem, ohňostrojem i výherní tombolou. Na jaře pak bude v prostorách hotelu probíhat výstava fotek krajiny Krušných hor. Akcí bude dost, doporučuji sledovat náš Facebook Hotel a restaurace Pomezí Cínovec a web hotelpomezi.cz,“ dodala.

Michael Karas
Michael Karas: Chtěl bych vidět kávové plantáže v Kolumbii

„Na zimu chystáme netradiční formy ubytování pro opravdové fajnšmekry, na reakci hostů se opravdu hodně těšíme. Víc ale zatím neprozradím. Důležité je, že tady nejsme jen pro ubytované turisty, chtěli bychom být přínosem i pro region a místní obyvatele, to cítíme jako přirozenou odpovědnost k místu, ve kterém podnikáme,“ doplnila.

Velkým hitem se staly na Pomezí elektrokola. Na stejné značce kol, které tamější hotel půjčuje, trénuje i slavný hokejista Jaromír Jágr. „Přímo na Krušnohorské magistrále je ideální výchozí bod pro všechny (nejen cyklo) výlety. A jak jinak toho objevit co nejvíc v co nejkratším čase? Vyšli jsme také vstříc zájemcům, kteří si elektrokolo chtěli jen vyzkoušet a jim umožňujeme půjčení jen na dvě hodiny. Ještě jsme k tomu přidali trochu adrenalinu, a tak kromě půjčení elektrokol a koloběžek je v nabídce i sjezd z kopce na koloběžce z Cínovce dolů do Dubí. Trať je dlouhá 8 km. Na jaře tuto aktivitu opět rozjedeme i s půjčovnou.“

Marketingová manažerka má tři lásky. „Miluji moji práci, mého psa a přírodu. Díky tomu, že je náš hotel dog friendly, můžu všechny tyhle lásky spojit v jedno,“ nechala se slyšet.

Lea Kernerová

Lásku k tanci předávají dál.
Tepličtí manželé Mackovi lásku k tanci předávají dál. Pořádají taneční kurzy