Pro osamělou bezdětnou třicátnici je ženatý muž, který je současně otcem dvou malých dětí, snadnou kořistí. Milenka má dost času na úpravu zevnějšku, přípravu chutného pokrmu a především na komunikaci s partnerem. Je usměvavá, dobře naložená, chápající a vždy ochotná k jakékoliv sexuální aktivitě. Milenec je středem jejího světa a bude ho podporovat v čemkoliv. On vždy všechno dělá správně, je úžasný a v manželství jen strádá. Častokrát se i ženatý muž prezentuje jako trpící manžel, aby vyvolal u milenky soucit a zájem.

Hana Vagnerová
Herečka Hana Vagnerová: Občas se kvůli mně otřásá celý barák

Titulní strana magazínu ŽenyZdroj: deníkManželka běhá mezi dvěma malými dětmi, řeší jejich potřeby a od manžela očekává chování dospělého člověka, který jí pomůže s péčí o ně a s výchovou. Pro nezralého muže je nalezení klidu v domácnosti chápající ženské bytosti balzámem na jeho unavené tělo i duši.

Najednou se někdo zajímá o jeho potřeby a ne o potřeby malých dětí. Dostal se opět do centra pozornosti ženy – tedy matky, která buď v jeho dětství láskou k němu nekompromisně překypovala, nebo mu naopak lásku a pozornost nikdy neposkytla. Jaká budoucnost čeká milenku ženatého muže? Existují tři možné cesty, kterými se bude ubírat její další život.

Celý článek čtěte ve čtvrtečním magazínu Ženy, který je součástí regionálních Deníků.

Postavení ženy v egyptské společnosti je velmi kontroverzní. Status je potřeba si obhajovat prakticky denně, a to bez ohledu na to, jste-li místní, nebo cizinka.
Být ženou v muslimské zemi: Matka je nejvíc a kompromisy se nenosí

Dále si v magazínu přečtete:

- Pravidla líčení pro zralý věk
- 4 P pro zdravý pohyb
- Inspirace aneb Sbohem, léto!

Předplaťte si Deník s pravidelnými čtvrtečními přílohami již od 76 Kč měsíčně. (objednávejte ZDE) nebo si jej můžete objednat i telefonicky na 272 015 015.