S blížícím se koncem roku přicházejí myšlenky, jaký bude ten příští? Co přinese dobrého? Podívejte se na to s námi!

Berani 21. 3. - 20. 4.

Na přicházející rok se můžete celkem těšit bez větších obav. Pokud nepůjdete sami proti sobě, mělo by se vám vcelku dařit. Hvězdy vám budou převážnou část roku přát. Měsícem úspěchu by měl být duben, kdy byste měli zaznamenat velký příliv energie, akčnosti a chutě do života. Také by se měly pozitivně řešit možné zdravotní obtíže z minulých období. Srpen bude vhodný na prosazování svých záležitostí a možnou změnu v pracovní oblasti. Podobně tomu bude ještě v říjnu, ale poslední dva měsíce v roce budou náročnější. Takže buďte připraveni a zbytečně neriskujte.

Býci 21. 4. - 21. 5.

Začátek roku vám může připadat tak trochu nemastný, neslaný, kdy můžete mít spíše melancholické stavy než nějakou euforii. Nemělo by se dít nic extra pozitivního, konfliktního, ani negativního. Naopak velmi příjemné měsíce pro vás budou květen, srpen, září. Dařit by se mělo v individuální tvořivosti, vztazích a kariéře. Takže vše zásadní co plánujete pro tento rok, směřujte do těchto měsíců. Větší tlak a to zvláště na morálku a jednání na vás bude vyvíjen koncem roku a to hlavně v říjnu a listopadu.

Blíženci 22. 5. - 21. 6.

Na první půlrok se můžete vyloženě těšit, protože vaším znamením bude procházet Jupiter a ten je symbolem astrologického dobroděje, nositele štěstí a růstu. Takže většinou se plní přání a při vyvíjeném úsilí vždy bývá doprovodný úspěch. Počítat tedy můžete s pěknými vyhlídkami. Pokud jste se v minulém roce tzv. rozmáchli, bude se to podepisovat i v roce tomto. Jděte směle do všeho, co máte v plánu, nebojte se vyvinout úsilí a hlavně si věřte. Koncem roku počítejte s náročnějším obdobím a tam už rozhodně příliš neriskujte. Úplný závěr roku příštího by měl být zase radostný.

Raci 22. 6. - 22. 7.

První polovina roku pro vás asi nebude příliš jednoduchá. Můžete pociťovat melancholii, větší sklon bude k vyčerpanosti a ve finále můžete mít pocit, že je potřeba něco zásadního ve svém životě udělat. Jestliže si to dobře promyslíte a na změnu se připravíte, budete mít zejména v druhé polovině roku velké naděje se svým rozhodnutím uspět. Změna se může týkat vaší osobnosti a to jak v projevu, chování, ale i ve vztazích a kariérních aktivitách.

Lvi 23. 7. - 22. 8.

Vy můžete hlavně počátkem roku připomínat medvěda probuzeného ze zimního spánku. Jinými slovy. Budete potřebovat trochu více času na rozjezd, a proto by od vás neměl nikdo nic zásadního očekávat. To se ale změní s nástupem jara a dalších měsíců. Možná je zamilovanost a úspěchy v lásce. To by vám mělo nalít zase novou krev do žil. Přízeň hvězd by měla trvat do září. Poté vše dostane větší spád a bude dobré počítat i s nějakými zkouškami a omezeními. Stále ale bude trvat celkem slušná přízeň hvězd.

Panny 23. 8. - 22. 9.

Do nového roku nejspíš budete vstupovat s obavami a s pocity, že toho je na vás nějak moc. Ale zřejmě to nebude jen pocit, nýbrž reálná skutečnost, které budete muset čelit. Tlak na vás by měl povolit kolem března a trvat by to mělo do počátku léta. Pak se věci stabilizují, resp. dít by se nemělo nic zásadního. Rapidní zlepšení by mohlo nastat v srpnu. To by se mohly dít až osudové události, ovšem pozitivního charakteru. Můžete v té době potkat toho pravého či pravou a zažít pocity až euforické.

Váhy 23. 9. - 23. 10.

Během prvního měsíce pozor, mohli byste stát sami proti sobě a konat tak, že vám to přinese spíše konflikt, nežli radost. Mohli byste sami sobě stát v cestě. Bude tedy dobré si věci spíše ověřovat, nežli zbrkle jednat. Už koncem února by to mělo být lepší, ale stále bude platit opatrnost. Do července se můžete cítit jako na houpačce. Věci pozitivní se mohou střídat s těmi problémovými. Připadat si můžete jako mezi mlýnskými kameny. Září a říjen budou nositeli partnerské pohody a možného přírůstku v podobě čehokoliv.

Štíři 24. 10. - 22. 11.

V tomto roce bude na vás kladen velmi silný důraz v podobě dodržování řádu, disciplíny a jiných pravidel. Přes vaše znamení totiž bude přecházet Saturn a ten je v astrologii symbolem zkoušek a omezení. Ne nadarmo je nazýván přísným, ale spravedlivým učitelem. Vyžaduje ve věcech a konání řád a disciplínu. Pokud je toto nastoleno, dá se vše zvládnout. A toto se po vás ve větší míře může chtít. Mějte na paměti, že se můžete zase díky určitému poznání někam dál posunout.

Střelci 23. 11. - 21. 12.

Vám bude hlavně první půl rok přát v oblasti seberealizace a využití nových možností, které se mohou objevit. Nový rok tedy můžete přivítat jak jinak, nežli vám je to vlastní. Optimisticky a radostně. Těšit se můžete hlavně na nové a nepoznané. Toho by mělo být v tomto roce dost. Možné komplikace vás můžou potkat v souvislosti s úředníky a úřady. Tak tam vždy opatrně a buďte v obraze. Koncem jara můžete zaznamenat pocit stagnace, ale jen dočasně, na trochu odpočinku. Energie by se vám měla vrátit v letních měsících. Podzim může být chvíli ve znamení zmatenosti, ale listopad vše ukáže ve své pravé podobě. Prosinec bude jedním z radostných měsíců.

Kozorozi 22. 12. - 20. 1.

Také v tomto roce bude ve vašem znamení pobývat Pluto, symbol moci, síly a princip transformace. Jinými slovy byste mohli zažívat období, kdy budete mít velké charizma, moc a sílu obracet věci ve svůj prospěch. Pozor ale vždy to musí být čistě a rovně. Možné komplikace mohou nastat v jarních měsících, takže v tomto období raději žádná zásadní rozhodnutí. Léto bude přát financím a úročení snahy. Dá se říci, že v průběhu celého roku by vám měly být hvězdy nakloněny.

Vodnáři 21. 1. - 20. 2.

Leden nebude zrovna z těch úplně in měsíců. Žádná procházka růžovým sadem, ale spíše oranicí po dešti. Připravte se na možné překážky hlavně v oblasti práce a financí. Nebudou ale nepřekonatelné. Už v únoru by se vám mělo znatelně ulevit a jaro bude tím nejlepším obdobím z celého roku. V létě se zase mohou objevit nějaké komplikace tentokráte v partnerském vztahu, ale ty budou chtít jen vyřešit neřešené z minulosti. Podzim bude odpočinkový a konec roku zase náročnější. Takže skoro jako na houpačce.

Ryby 21. 2. - 20. 3.

Je možné, že začátek roku bude poznamenán nějakým partnerským nedorozuměním, nebo pokud budete zamilovaní možným rozčarováním. Neprodlužujte si ale zbytečně nějaké trápení sami. Zaměřte se na výdělek, tam vám budou hvězdy přát. Na jaře už budete mít dostatek energie na realizaci různých projektů. Do léta plného pozitivních překvapení byste měli vstupovat celkem v pohodě. Pracovní záležitosti se budou hýbat hlavně v podzimních měsících a přízeň v ostatních oblastech bude trvat až do konce roku. Takže celkem pěkné vyhlídky na příští rok.