Čemu jste se v poslední době s chutí a od srdce zasmáli vy? Pobavte tím i ostatní. Pošlete nám text vtipu/obrázek/video na mail ustecky@denik.cz.

Vaše vtipy:

*Slyšel jsem, že máme opatřit roušky i domácím mazlíčkům – kdo nešil roušky pro hejno neonek, ví hovno co je krejčovina!

* Hledám šikovného chemika. Profesionála nebo amatéra, který dokáže z pervitinu opět vyrobit paralen.

* Víte, co je na té pandemii pozitivního?
Že nejsme nuceni každý den číst, která další automobilka začne vyrábět elektromobily.

* V 15.30 zařazuje TV Barrandov mimořádně pořad pro kutily "Roušky Jaromíra Soukupa".
Reaguje tak na avizovaný magazín konkurenční stanice "Roušky Ládi Hrušky".

* Víte, proč český politik se nenakazí virem COVID-19??? Protože i ten vir má svoji hrdost.

Duo policistů, kteří se změní v šarmantní tanečníky, kteří lidem svým tancem předvádějí jak se dnes máme chovat na veřejnosti? Ano, i to je možné. Video policejních tanečníků, které se objevilo na facebooku Policie České republiky, najdete zde. 

S humorem na to jde i Záchranný útvar Hasičského záchranného sboru, který v těchto těžkých chvílích vozí Čechy z ciziny. Originální video hasičů si prohlédněte zde.

Kapitán Demo se ptá Kdo to má
Na situaci se snaží vtipem reagovat i umělci. Oblíbený crazy raper Kapitán Demo zveřejnil před pár dny na youtube song Kdo to má?

Zdroj: Youtube

Mirai do toho šli s Nikol Štíbrovou
To oblíbená formace Mirai na to šla více propagačně. Ačkoli se to možná zdá až neskutečné, ještě i po zákazu vycházení bez roušky se najdou tací, kteří v ulicích roušky nemají. A tady je aktuální song Mirai feat. Nikol Štíbrová Dej si roušku. To celé pochopitelně probíhalo v rouškách a po telefonu, takže umělci šli rozhodně příkladem.

Zdroj: Youtube
Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem vyrábí v malém množství dezinfekční přípravek, který poputuje pro záchranáře.
OBRAZEM: Na ústecké univerzitě umíchali dezinfekci pro záchranku