Cestovní kanceláře a letecké společnosti nabízejí velký počet letů například do Antalye, na Mallorku a na Kanárské ostrovy. Jak na trase do Barcelony, tak i do Basileje jsou na období Vánoc a přelomu roku v nabídce dodatečné lety.

Novou destinací je ruský Krasnodar, kam Hamburg Airways létá jednou týdně. Spojení do Moskvy-Vnukova převezme ruská letecká společnost U Tair. V zimní sezoně 2013/14, která začala 27. října a končí 29. března 2014, bude z Drážďan odlétat celkem 15 aerolinek přímými lety do 17 destinací v sedmi zemích.

Krasnodar je třetí ruskou destinací

Krasnodar je po Moskvě-Šeremetěvu a Moskvě-Vnukovu třetí ruskou destinací na drážďanském letovém řádu, která je dostupná přímou linkou. Rozvíjející se region Krasnodar leží u Černého moře. V lázeňském letovisku Soči se budou v roce 2014 konat zimní olympijské hry.

Airbus A319 společnosti Hamburg Airways odlétá každou sobotu ve 23.00 hodin z Drážďan a přistává v neděli v 5.05 hodin místního času v Krasnodaru. Nová nabídka se orientuje jak na turisty z Ruska, tak i na německé cestující.

Dodatečné lety na Vánoce a Nový rok

Ideální pro dojíždějící pracovníky a krátké dovolené je nabídka společností Easyjet a Vueling, které navyšují na období přelomu roku svůj letový program. Easyjet bude od 21. prosince do 4. ledna létat mezi Drážďany a Basilejí také v sobotu a tedy pětkrát týdně. Vueling nabízí 29. prosince a 5. ledna další třetí let do Barcelony a zpět.

Rezervace nejen letů

Rezervace je možná ve všech cestovních kancelářích, například na největším drážďanském cestovním trhu na letišti. Dvacet cestovních kanceláří je otevřeno denně od 10.00 hodin do minimálně 18.00 hodin. Nepřetržitě lze lety vyhledávat na internetu u leteckých společností, cestovních agentur a online cestovních kanceláří, jako například na www.letiste-drazdany.cz.

Garantované parkovací místo přímo na letišti si lze rezervovat též na www.letiste-drazdany.cz nebo mobilně na m.dresden-airport.de.

V tarifu Low Cost můžete auto zaparkovat v krytém parkovišti na dobu sedmi až jedenácti dnů již za cenu od 25 eur. Na venkovním parkovišti P3 lze stejnou dobu parkovat již za 15 eur (tarif Super Low Cost).

Kapacity těchto dvou tarifů jsou omezeny.