Dovolená v Egyptě, možná nějaká cesta po Evropě a čtyři soustředění. To čeká během dvouměsíčních prázdnin na 18letou Denisu Czervoniakovou z Postoloprt. Studentka lounského gymnázia je finalistkou soutěže Miss Czech Republic 2018. Kdo získá titul „královny krásy“, se mezi deseti mladými ženami rozhodne na podzim. Denisa je jedinou dívkou z Ústeckého kraje ve finále této soutěže.

„Během prázdnin se konají čtyři soustředění k soutěži, některá budou v Praze, ale pojedeme i do Olomouce. Na závěrečné finále budeme určitě trénovat catwalk, choreografii, chystáme natáčení animací, a to v celkem osmi soustředěních,“ sdělila Denisa.

Polská fanynka. Fotbalové MS Rusko 2018
Nejkrásnější fanynkou MS je sympatická Polka. Ruská pornohvězda skončila třetí

Během letních prázdnin ji nečeká jen příprava na listopadové finále soutěže Miss, ale i jiný program. „Na dovolenou letím do Egypta. Během prázdnin bych chtěla navštívit i některá místa v Evropě, například Řím,“ uvedla.

Denisa Czervoniaková se do soutěže Miss Czech Republic přihlásila sama. V den svých 18. narozenin, 2. března, se vydala na casting v Praze a spolu s dalšími 89 dívkami postoupila do semifinále. V květnu ji pak odborná porota vybrala mezi deset finalistek.

Emiráty nadchly

Ty absolvovaly týdenní soustředění ve Spojených arabských emirátech. „Ten týden byl pro mě neuvěřitelným, nepopsatelným, krásným a nezapomenutelným zážitkem. Kromě profesionálního focení, které se nekonalo jen u moře, u bazénů a v okolí hotelu, ale také v tajemné a vyprahlé poušti, točení medailonků, přípravy charitativního kalendáře a fitness tréninků, jsme s týmem navštívili Dubaj. Je to nádherné město,“ popsala.

Před pár dny se spustilo oficiální hlasování fanoušků dívek Miss Czech Republic. A to na stránce soutěže missczechrep.cz. „Předem moc děkuji za podporu v tomto hlasování, které si velice vážím,“ podotkla Denisa. V soutěži má číslo 10.

Denisa už má s jednou podobnou, byť menší soutěží, zkušenost. Před třemi lety se stala vítězkou celostátního kola soutěže Dívka roku. Tehdy jí bylo 15 let. „Na tento titul jsem velice pyšná a moc si ho vážím. Mám na celou soutěž už od oblastního kola ze Žatce mnoho krásných a milých vzpomínek a také jsem tam našla spoustu nových kamarádek, přátel a známých, se kterými jsem stále v kontaktu,“ přiblížila.

Dívka roku 2015 Denisa Czervoniaková (uprostřed). Vlevo Kateřina Tram Anh Nguyen, vpravo Natálie Eiseltova.
Denisa z Postoloprt je Dívkou roku!

Na Denisu v této soutěži velice rád vzpomíná Radek Komoráš, který se tehdy podílel na přípravě oblastního kola v Žatci. „Denisa působila velice skromně a pokorně, a to i poté, co celou soutěž vyhrála. Je taková pořád. Když se dnes setkáme, působí na mě velmi dobře. Sálá z ní pozitivní energie, je to výjimečná dívka,“ řekl Komoráš. „Denisa je přirozená, půvabná, má určitě na to, aby vyhrála také soutěž Miss Czech Republic,“ dodal.

Denisa je také úspěšnou mažoretkou. Mimo jiné se stala mistryní Evropy.

Helena Bartůňková z Postoloprt je mezi semifinalistkami soutěže Česká Miss. Její psi jsou jejím velkým koníčkem.
Helena nepostoupila do finále Miss, chce to zkusit znovu