Kompletní on-line
rozhovor najdete zde
VIDEO: Personál se u vás asi nikdy nenudí…

Eva: Jak se vám skoro po roce od otevření restaurace vede? Kolik chodí lídí na jídlo v týdnu?
Vede se nám dobře a potvrdilo se, že není důvod, aby Větruše nefungovala. Říká se, že hospoda se zajíždí rok a platí to skoro i u nás. Pozitivní zlom v návštěvnosti v týdnu (bez ohledu na počasí!) nastal na začátku května, takže jsme to „zajetí“ zvládli rychleji než do roka.

Jaroslava: Pozvěte si Zdeňka Polreicha, ať naučí ty vaše kuchaře vařit. Opravdu se to zatím nedalo moc jíst. Nebylo to vůbec ochucené vůbec. Na pohled ok, ale na chuť špatné. Je to škoda, protože vám moc fandím.
Před měsícem došlo ke změně šéfkuchaře, jsem si jist, že v tomto směru již byla sjednána náprava. Jinak Zdeňka miluji! Sem s ním, ocením jeho rady i kritiku. A nebojím se. Jen trošičku (smích).

Martin: Jak vypadají plány na dostavbu hotelu? Bude se stavět? Může Větruše uspět v konkurenci ústeckých hotelů? Co může nabídnout navíc?
Investor podle mých informací hotel stavět chce a já této myšlence věřím a fandím. Co nabídne navíc? Wellness, kurty, hřiště, bludiště, rozhlednu, stylovou restauraci, krásný výhled, klid a spoustu zeleně.

Julie: Už se vám to s tou lanovkou blíží, co? teď už asi můžete řidičák zahodit, budete vozit čerstvé housky přímo z Fora.
Jůlie, s nadsázkou tvrdím totéž (smích).

Míkovi: Rádi bychom věděli, jestli je ještě možné objednat si na Větruši ples na jaro 2011? Kolik už máte zájemců? A převládají školy?
Domluvíme se. Sezóna 2011 se rychle plní, a to hlavně školami. Uzavření domu kultury je znát.