O co jde: ze čtyř nominovaných a vyfotografovaných Ústečanů vyberete toho, kterému to na plese nejvíce slušelo. Hlasovat vždy budete moci na webu usteckydenik.cz.

Hlasovat se bude od pondělí 16. ledna (7.00 hodin) do pátku 20. ledna (23.59 hodin) a vítěz z každého plesu postoupí do finále, kde se utká s ostatními vítězi plesů po skončení plesové sezony.

Deníkem vybraní adepti jsou níže.

Abychom vám usnadnili hlasování, každého vybraného soutěžícího necháme ohodnotit odbornou porotou.

Líčení, účes a celkový styling ohodnotí vizážistka Dana Berounská. Šaty zase Romana Plívová (profily porotců zde).

Oba porotci zároveň do soutěže věnují i ceny. Dana Berounská vás uvede do tajů image a krásy a také vás zdarma nalíčí na vaši svatbu, oslavu, či párty. Romana Plívová a její svatební salon Noblesse Paris vám zase zdarma půjčí na ples, či jinou akci, šaty nebo oblek.

KOMU DÁT HLAS? PODÍVEJTE SE A HLASUJTE:

MICHAELA KUBIŠTOVÁ

Michaela Kubištová.

Dana Berounská:
Michaelin styling chválím, moc se mi líbí. Make-up, vlasy a náušnice skvělé, šatičky mladistvě krásné.
Romana Plívová:
Skvělá kombinace příjemně rozevlátého šifónu se saténem. Pochvalu nejen od pánů, ale i ode mne zaslouží za správně zvolenou délku šatů.

LUKÁŠ BUZO

Lukáš Buzo.

Dana Berounská:
Lukášovi sedí košile a kravata, ale sako je příliš velké. Doporučuji zkusit moderní štíhlou linii pánských obleků.
Romana Plívová:
Proužkovaná košile je sama o sobě výrazný doplněk, takže bych volila jinou vázanku. Taková stříbrná by oblek pozvedla o úroveň výš, jinak pěkné.

PETRA POULOVÁ

Petra Poulová.

Dana Berounská:
Šaty a psaníčko se mi líbí, do výstřihu bych dodala delší efektní šperk a náušnice velké kruhy vyměnila za jiné. Petra je krásná žena, líbila by se mi na ní rudá rtěnka.
Romana Plívová:
Je správné při výběru šatů zdůraznit své přednosti, což se slečně Petře podařilo. Jen je škoda, že černé šaty neoživila výraznějšími doplňky.
MATĚJ VOJTÍŠEK

Matěj Vojtíšek.

Dana Berounská:
Chválím vydařené brýle, Matějovi opravdu sluší. Sako a košile jsou Matějovi o dost větší, příště doporučuji navštívit půjčovnu šatů nebo si je půjčit od menšího kamaráda :-)
Romana Plívová:
Tak přesně takovou kravatu jsem měla na mysli. Moc hezké, elegantní.