Předchozí
1 z 4
Další

Alena NovákováZdroj: Deník/Janni VorlíčekAlena Nováková
80 let, úřednice na penzi

Já se v Libouchci narodila. Vlastním svůj domeček, žije se mi tady dobře. Mě se tady moc líbí. Máme tu potřebné služby, lékárnu, lékaře, obchody, masna sem zajíždí pojízdná. Co by se mohlo zlepšit? No, trápí mě zdraví, to by se mohlo zlepšit. Ale jinak asi nic zásadního.

Michal MichňoZdroj: Deník/Janni VorlíčekMichal Michňo
47 let, obchodní zástupce

Žije se mi tu dobře, líbí se mi tady, že se všichni známe. Máme vřelé sousedské vztahy, panuje tu taková srdečnost. Jsou tu poměrně dostupné služby, obchody, restaurace, pošta, lékárna, doktoři. Na druhou stranu, opravdu potřebujeme odklonit dopravu a kamiony především. Jako dobrovolný hasič musím pochválit dobré vztahy s obcí, která nás podporuje.

Martin PastelZdroj: Deník/Janni VorlíčekMartin Pastel
24 let, dělník

Tady je super žití, žijí tady fajn lidi, máme tu dobré prostředí, okolní příroda je fajn, služby, obchod, škola, pošta, všechno tu máme. No ale úklid Libouchce by se tedy mohl zlepšit, je to teď takové špinavé. Tuhle paní zametala a ten kousek byl hezký, zbytek je na houby. Zklidnit by se mohla i doprava, je fakt hrozná.

Pavel ŠtěrbaZdroj: Deník/Janni VorlíčekPavel Štěrba
47 let, řidič

Mám to tu rád, žije se mi tu hezky, že to už líp pomalu ani nejde. Služby mám na starosti já, takže je hodnotím dobře. Libouchec je moje rodiště, jsem patriot, takže to tu opravdu musím mít rád. Zlobí mě přistěhovalí lidé, vymýšlejí si samé nesmysly.