Předchozí
1 z 4
Další

Pavel ŠkultétyZdroj: Deník/Janni Vorlíček

Pavel Škultéty
55 let, instalatér

Žil jsem nějakou dobu v Praze, to se nedá srovnáva. Panuje tu krásný klid, pohoda, příroda je tu úžasná. Rád jsem se sem vrátil, je to prostě můj domov. Já tu vlastně ani nemám s ničím problém, k baráku mi vede nová silnice, já si nemám na co stěžovat. Když zasněží, dostanu od radnice sůl, abych měl čím sypat. Prostě paráda.

Jaroslava KuzováZdroj: Deník/Janni Vorlíček

Jaroslava Kuzová
58 let, pečovatelka

Tady je to bezvadné. Postavili jsme si tu domeček, utekli jsme sem z paneláku, do klidu a nádherné přírody. Do práce chodím pěšky, mám to kousek. No, co mě trošku mrzí, že by pan starosta mohl lépe odházet sníh z chodníku. Na druhou stranu, je obleva a sníh mizí, takže to bude dobré.

Michal ZoulaZdroj: Deník/Janni Vorlíček

Michal Zoula
42 let, řidič

Žije se mi tu dobře, spousta lidí, scházíme se na akcích, bývá masopust, Telnické kecky, prostě máme tu zábavu a pohodu, klídek, čistý vzduch. Kolikrát koukám jak je dole v Ústí smog a tady slunečno, čisté nebe. Co mě štve, lidi by se měli starat na prvním místě o své záležitosti a ne o cizí. Každý by si měl nejdřív uklidit před svým prahem a pak kritizovat druhé.

Milan CickaZdroj: Deník/Janni Vorlíček

Milan Cicka
47 let, řidič

Bydlím na Zadní Telnici. Tady se žije celkem dobře. Klid, příroda, čistý vzduch. Jenom v zimě je to horší kvůli dopravě, a dojíždí sem hromada rekreantů. Kraj jako takový se tomu nevěnuje a nechává starosti s tím spojené všechny na obci. Třeba silnice je kraje a údržbu od točny na Adolfov absolutně zanedbává, nemluvě o nebezpečné klikaté silnici od točny nahoru k nám.