První měsíc fungování lze prohlásit za úspěšný, při slavnostním otevření dle slov provozovatelky bistra Ivany Balcarové se táhla fronta až ke stromu. Mnozí přitom prorokovali, že sem nikdo nepřijde, protože na místě původně bývaly veřejné toalety. Navzdory těmto škarohlídům se podniku docela daří.

„Lidé docházejí i o víkendech, dají si dortík, kávu z ústecké pražírny, čokoládu,“ líčila Ivana Balcarová s tím, že populární jsou i párky v rohlíku s více jak sedmdesáti procenty masa a další.

„Dokonce nám jednou zákazníci vyjedli vitrínu, tak jsme si na místě připekli další zboží. Jsem za tuto přízeň opravdu moc ráda,“ dodala.

Mohlo by vás zajímat: Nástup předními dveřmi? Ústečanům vadí zpoždění i sahání pro lítačku

Zdroj: Janni Vorlíček