Na každém plesu vybíráme čtyři ženy. Proč? Protože rozjíždíme soutěž o „Popelku ústeckých plesů"! Tedy o tu nejkrásnější ženu, která se objeví na plesu v Ústí nad Labem a okolí.

FINALISTKY SOUTĚŽE O POPELKU ÚSTECKÝCH PLESŮ NAJDETE ZDE.

O co jde: Z nominovaných a vyfotografovaných čtyř žen vyberete tu, které to na plesu nejvíce slušelo. Hlasovat vždy budete moci na webu usteckydenik.cz/plesy. Hlasovat se bude od pondělí do pátku a vítěz z každého plesu postoupí do finále, kde se utká s ostatními vítězi plesů.

Abychom vám usnadnili hlasování, každého vybraného soutěžícího necháme ohodnotit odbornou porotou. Líčení, účes a celkový styling ohodnotí vizážistka Dana Berounská. Šaty zase Romana Plívová.

Oba porotci zároveň do soutěže věnují i ceny. Dana Berounská vás uvede do tajů image a krásy a také vás zdarma nalíčí na vaši svatbu, oslavu, či párty. Romana Plívová a její svatební salon Noblesse Paris vám zase zdarma půjčí šaty nebo oblek.

Pokud si myslíte, že tou nejkrásnější jste byla na plese právě vy a my jsme si vás nevšimli, pošlete svou fotografii se jménem na e-mail ustecky@denik.cz a na konci uděláme hlasování o divokou kartu z došlých fotografií. Vítězka postoupí také do finále!

Soutěžící:

Adéla Váňová.

ADÉLA VÁŇOVÁ

Romana Plívová: Tak to jsou zatím mé favoritky, prolínající se duhové barvy působí jemně a stylově čistě. Krásné.

Dana Berounská: Hladký výčes s patkou a harmonické líčení k vrstveným šatům je vydařená kombinace, líbí se mi.

Gabriela Tyblová.

GABRIELA TYBLOVÁ

Romana Plívová: Projmuté šaty vždy dávají prostor mužské fantazii, jen krajek bych dala na živůtek méně, zbytečně přidávají v pase.

Dana Berounská: Doporučuji více propracovat líčení očí, k modelu by byly krásné rozpuštěné vlasy, líbí se mi zvolené doplňky.

Barbora Soukupová.

BARBORA SOUKUPOVÁ

Romana Plívová: Aby nebyl dekolt tak odhalený, se řeší šálkou nebo boa. Líbí se mi, jak to slečna vyřešila s „Noblessou". Pokud top patří k šatů, tak chválím.

Dana Berounská: Lesklé punčocháče ke krátké sukni parádu neudělají ! Líbí se mi Barbory make-up.

Kateřina Strádová.

KATEŘINA STRÁDOVÁ

Romana Plívová: Květované šaty jsou moc krásné a jemné, decentní střih slečně moc lichotí.

Dana Berounská: Ke květovaným pěkným šatům se mi líbí make-up, bohužel doplňky jsou k nim špatně zvolené.