Vítězka z každého plesu postoupí do finále, které rozhodne o tom, kdo se stane Popelkou ústeckých plesů.

Popelkou plesu Severočeských patriotů se stala Milota Gibalová, která v internetové anketě získala od čtenářů 225 hlasů.

Popelkou plesu 4.A a 8.B gymnázia dr. Šmejkala se stala Eliška Vachtová, která v internetovém hlasování získala 232 hlasů.

Abychom vám pomohli v hlasování, každou vybranou soutěžící ohodnotí i odbornice. Líčení a účes ohodnotí vizážistka a mistryně ČR v make-upu Vladislava Krajníková, šaty pak Romana Plívová.

O Popelku plesu Ústeckého kraje můžete hlasovat do pondělního poledne:

Daniela Jiráková

Daniela Jiráková.

Hodnocení poroty:

Romana Plívová: Nádherný elastický model s tylovými krásně projmutými rukávy dokonale kopíruje postavu. Pěkné zdobení u krku, líbí se mi zakončení saténovou lemovkou. Dobrá je volba zdobnějších silonek a v tomto případě mi nevadí ani silikonová ramínka od podprsenky. K odhaleným šatům je to však jeden z největších prohřešků, jakého se dámy dopouštějí.

Vladislava Krajníková: Kromě výrazných linek mi opět chybí slavnostní make-up, který si ples tohoto typu vyžaduje, stejně jako slavnostní róbu. Vlnky dodávají na objemnosti obličeje.

Klára Malhausová

Klára Malhausová.

Hodnocení poroty:

Romana Plívová: Módní lila odstín blondýnkám sluší, na takto jednoduchém modelu se kamínky nemusí šetřit. Vlečka může být trošku nepohodlná, ale dodává to šatům na eleganci.

Vladislava Krajníková: Vypadá to, že slečna si na ples odběhla rovnou z kanceláře. Chybí jakýkoli slavnostní make-up i účes. Krásné šaty by si určitě zasloužily toto nepodcenit. Škoda výsledného efektu. Outfit mi nepřísluší hodnotit, každopádně boty příliš křičí a k šatům se nehodí.

Marcela Wedrichová

Marcela Wedrichová.

Hodnocení poroty:

Romana Plívová: Jednoduchý model, který je oživený třpytivou stužkou pod prsy. Volba lodiček je správná, ještě bych sladila psaníčko do stejné barvy.

Vladislava Krajníková: Čisté, jemné, elegantní, ale nehodí se na ples Ústeckého kraje. Toto je na kokteil party, ne na událost tohoto typu. Navíc zlatý detail pod prsy nekoresponduje se stříbrnými lodičkami ani psaníčkem. Doporučuji zapracovat na celkovém outfitu, a to včetně make-upu.

Veronika Dvořáčková

Veronika Dvořáčková.

Hodnocení poroty:

Romana Plívová: Zde musím pochválit nápad. Velmi elegantní saténový model, červeno černá kombinace je sexy a šaty jsou krásně propracované. Za mne máte dnes jedničku.

Vladislava Krajníková: Rusé barvy příliš mnoho. Je viditelná snaha o sladění, nicméně vínové barvy je na obličeji příliš mnoho. Raději bych volila černé stínování očí, které by bylo rovněž v kontextu s barvou šatů, ale barvy by se krásně střídaly. Účes je propracovaný, nápaditý a líbí semi.