Nejvíce zásahů měli hasiči v okresu Děčín, odkud bylo hlášeno 32 spadlých stromů a třikrát potřeba čerpání vody, která natekla do sklepa a pod viadukt v Děčíně Podmoklech a Za nádražím.

Za nádražím uvízlo v laguně osobní auto, které hasiči vytáhli. Stromy byly popadané převážně na silnice a cesty, v několika případech na telefonní či elektrické vedení a železniční trať. V Nebočadech a v Boleticích nad Labem spadl strom na zaparkované osobní auto.

V Okresu Ústí nad Labem vyjely hasičské jednotky k šesti spadlým stromům a větvím. V Lhotě nad Pannou spadla lípa na dům, v dalších případech spadly stromy na silnici. Ve dvou případech čerpali hasiči v Ústí nad Labem vodu. Ze sklepa v Neštěmicích a z podchodu na Střekově.

Ilustrační foto
Chybějící peníze na sociální služby vláda nakonec našla

V okresu Teplice spadl jeden strom přes silnici u Vrahožil, voda z kotelny v Křižanově sama odtekla. V okresu Chomutov vyjely jednotky k dvěma spadlým stromům přes silnici.

Na Litoměřicku likvidovali hasiči dva spadlé stromy přes silnici. V okresu Louny jeden spadlý strom přes vozovku.

V okresu Most spadly dva stromy přes silnici a na deseti místech vyjely jednotky čerpat vodu - pod viaduktem v Třebušicích, kanálu v Podkrušnohorské ulici v Litvínově, ze sklepa v Lomu, před muzeem v Litvínově, ze sklepů na třídě Budovatelů, v ulicích S. K. Neumana a Mikoláše Alše v Mostě.