Druholigoví volejbalisté Chabařovic v čele s fotbalisty ústecké Army Radimem Novákem, Janem Peterkou, Richardem Veverkou a Janem Martykánem se stali vítězi 1. ročníku charitativního turnaje ve futsalu s názvem Lokomotif Cup 2013. Ve finále si poradili s týmem Tygříků 4:1 a mohli tak nad hlavy zvednou pohár pro vítěze.Bronz nakonec vybojovali Kostelníci, kteří v dramatickém duelu přehráli favorizované Delfíny 4:2. Domácí pořádající oddíl obsadil konečnou pátou příčku, když nezvládl čtvrtfinálový zápas.

Turnaj se konal v tělocvičně Základní a speciální školy na Severní terase a hlavním cílem všech zúčastněných bylo vybrat co nejvíce peněz na Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením. Nakonec se vybralo 17 133 Kč.

Velmi emotivním okamžikem byla řeč ředitelky školy Martiny Brhelové. Ta vysvětlila, jak zmíněná společnost funguje a popsala, na co budou finanční prostředky použity. „Penězi podpoříte děti, které bohužel neměly tolik štěstí a nemohou si zahrát fotbal jako vy," řekla a sklidila ohlušující aplaus.