"Sobotní Ústí bylo velkým zážitkem. Plné náměstí, dlouhá fronta na autogramiádu, desítky a možná i stovky fotek s našimi diváky, prostě paráda. Hodně mě potěšilo, že mi hrozně moc lidí přálo brzké uzdravení. Největší radost mi ale udělal chlapík, který mi při autogramiádě řekl, že si po mé bouračce šel koupit lepší oblečení na motorku," uvedl Tomáš Hauptvogel, který stále musí chodit s berlemi. V Ústí mu byla oporou snoubenka Monika Kašparová.

"Nebudu zastírat, že celý odpolední i večerní program na náměstí byl pro mě velmi náročný. O berlích na dlažbě plného náměstí se chodilo opravdu špatně. Nohu jsem měl večer nateklou jak konev. Ale stálo to za to," dodal Hauptvogel.

Výjezd za diváky si užili i ostatní moderátoři TV Prima. "Lidé v Ústí byli skvělí, přišlo jich opravdu hodně, počasí nám moc přálo, moc jsme si to s Tomášem užili a doufám, že i naši diváci měli podobný pocit. Už teď se těšíme do Teplic," doplnila Terezie Kašparovská.

Podobné pocity měli i Bára Kozáková z Krimi zpráv, Lucie Šilhánová z Diváckých zpráv či Petr Vágner, který moderoval VIP zprávy.

"Ústí bylo mým druhým letošním výjezdem, byla to opět skvělá atmosféra, VIP zprávy se moderovali jedna báseň. Příští sobotu se za diváky vypravím do Tábora, kde budu provázet odpoledním programem," uvedl Vágner.

"Byla to jedna z nejlepších zastávek, sešlo se strašně moc lidí, kteří vydrželi od začátku až do úplného závěru programu," popisuje atmosféru Šilhánová, která vedle "Divošek" měla pod palcem i doprovodný program. Ten jako tradičně vypukl v 15 hodin. Na pódiu se vystřídali Queenie či muzikálové hvězdy Bořek Slezáček, Petra Doležalová a Petr Poláček. Seriálové příznivce pak potěšil Miroslav Etzler z Cest domů.