I pro letošní rok si pořadatelé ze spolku Český um Artificium Bohemicum připravili řadu novinek a vylepšení.

Budou jahodové i medové trhy

„Letos začínáme už na konci února, protože jsme hned na začátek připravili první z tematických trhů, kterými letos chceme farmářské trhy zpestřit. Kromě rozšířené nabídky nákupu zabijačkových pochoutek od různých řeznických mistrů i možnost ochutnat teplý prejt, jitrnice, ovar, polévku nebo guláš," uvedl Adam Weber z Českého umu.

Na letošní rok připravil spolek více tematických trhů, jako například jahodové, medové, jablečné či mezinárodní.

„Chceme tak trhy ozvláštnit a nabídnout zákazníkům větší pestrost," řekl organizátor farmářských trhů Adam Weber.

„Kromě tradičních prodejců se tu objeví i prodejci noví, abychom rozšířili nabídku a sortiment. Rádi bychom také zvýraznili oceněné výrobce a výrobky, které obdržely značku Regionální potravina nebo také Potravina kraje Přemysla Oráče," dodal Weber.