Muž obviněný z vraždy Housky prý nevěděl, koho zastřelil
K vraždě podnikatele a vlivného politika ČSSD Romana Housky se přiznal muž středního věku z Teplicka. Policisté ho dlouhodobě sledovali. „Od 21. ledna pro nás byl podezřelým číslo jedna," řekl kriminalista Martin Charvát.

On-line zápisy do mateřinek odstartují po víkendu
Přihlášky dětí půjde stahovat už v pondělí. Zápis do nové školky V Zeleni bude postaru.

Marek Mendel: Video o Ústí vznikalo přes rok
Časosběrný dokument o Ústí z dvanácti tisíc fotografií sestavil zdejší fotograf Marek Bendel, pojmenoval ho Ústí n. L. Timelapse. Od jeho zveřejnění na sociální síti si získal nemálo fanoušků a pochvalných „lajků" nejen od Ústečanů, ale i od kolegů za hranicemi republiky. Tvorba dokumentu mu trvala zhruba rok a čtvrt. I o tom hovoří v rozhovoru.

Amíci zahrají v Mumii, Australan v knihovně
Výtěžek koncertu indie popové kapely Someone Still Loves You Boris Yeltsin (USA) v sobotu 15. března v klubu Mumie bude použit na nákup hudebních nástrojů pro mladé lidi z ghetta v Předlicích.

Arma chce urvat první jarní body, hostí Karvinou
Už je to tady! Hráči ústecké Army budou v sobotu bojovat o premiérové body v jarní části Fotbalové národní ligy. Do cesty se jim, stejně jako před týdnem, postaví celek ze Slezska. Po Třinci, na jehož hřišti Severočeši prohráli nejtěsnějším rozdílem 0:1, změří tým trenéra Lukáše Přerosta síly s Karvinou, aktuálně osmým týmem tabulky.