„Jsem šťastná, že se nám naše výprava tak moc vydařila," popsala své pocity z vítězství šéftrenérka TS Freedom Silvie Netíková.

Děti vystoupily s formací Na Plovárně, junioři s G.I.JANE a dospělí tanečníci ukázali choreografii American breakfast.

 Hned tři zlaté medaile získala ústecká taneční skupina Freedom.

„Ve tři zlaté medaile jsme jen doufali, ale ani ve snu nás nenapadlo, že by se to mohlo podařit. Jsem ráda, že letos jsou tanečníci v dobré kondici. Baví je naše tancování a trenéři svou práci odvádějí také skvěle," uvedla Netíková.

Na soutěži v Mostě podle ní panovala výborná atmosféra. „Nejenže moderátor Ondra Vodný dokázal výborně vyhecovat diváky, ale i naši rodiče a fanoušci udělali bezva kotel. I to nás určitě dostalo na nejvyšší stupně vítězů," myslí si trenérka Netíková.

 Hned tři zlaté medaile získala ústecká taneční skupina Freedom.

Taneční skupina Freedom se v současnosti chystá na mistrovství České republiky ve formacích. Zároveň ale už začíná chystat své sólisty a malé skupiny street-show na mistrovství České republiky, které se uskuteční v květnu v Praze.

„Vzhledem k tomu, že pořádáme mistrovství světa Danceshock 2014 v těchto disciplínách, rádi bychom získali nominace i pro své tanečníky. Tvrdá práce nám začíná," doplnila Netíková.