Hvězdným válkám a stavebnici Lego budou o víkendu 9. a 10. ledna zasvěceny prostory obchodního a zábavního centra Forum v Ústí nad Labem.

Herní výstava

Pro malé i velké příznivce všestranně použitelných plastových kostiček bude připravena tematicky zaměřená výstava Lego Star Wars. Naleznou zde například hrací stolky pro stavbu modelů, postřehové hry, kvízy nebo fotokoutek, kde se mohou nechat vyfotit v kostýmu Jedi.

Připraveny budou také soutěže o hodnotné dárky z řady Lego Star Wars a mnohá překvapení.

„Premiéra Star Wars: Síla se probouzí, sedmého dílu dnes již kultovní filmové série Hvězdné války, strhla celosvětovou mánii a láme rekordy. Do OC Forum Ústí nad Labem stále proudí stovky lidí, kteří touží po zážitku přímo z kinosálu. Nejen děti, ale také rodiče bychom proto rádi pozvali i na herní výstavu, kde se mohou sami stát třeba i rytířem Jedi se svítícím mečem nebo si navrhnout vlastní model, který se může stát součástí speciální výstavky," zve marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

Zajímavé ceny

Výstava bude probíhat od desíti do osmnácti hodin. Děti se budou moci zapojit do soutěže, po splnění několika úkolů získají diplom a vhozením karty do osudí v hračkářství Pompo se zařadí do slosování.

Těšit se mohou na odměny z kolekce Lego Star Wars i drobné dárky za účast v dalších soutěžích. Jejich postřeh prověří speciální obdoba pexesa, tzv. memory game, laděná podle Hvězdných válek.