Dokončení fotbalové tribuny se blíží. Hráči už mají v kabině vířivku
„Vše pokračuje, jak má. Dělníci už do trávníku nainstalovali dráty na vyhřívání, ale plocha musí ještě zregenerovat. V místnostech uvnitř budovy jsou hotové podlahy, podhledy i obklady. Do regenerační místnosti dělníci instalovali sanitární techniku a připravili i vířivku," prozradil po dalším z kontrolních dnů manažer FK Ústí nad Labem Stanislav Pelc.

Zastupitelé centrálního obvodu odmítli rychlý zákaz hazardu v Ústí
Návrh vyhlášky o zákazu hazardu v Ústí nad Labem smetli v úterý ze stolu zastupitelé největšího městského obvodu. Důvodem je prý nedostatek informací. Starosta centrálního obvodu Jan Tvrdík (ODS) označil za problematické usnesení, které říká, že by schválením vyhlášky začal zákaz platit okamžitě.

Ústí chce, aby police stíhala viníky zpackaného Zanádraží
Ústečtí radní plánují, že předhodí problémové Zanádraží policii. Rádi by, aby začala stíhat lidi, kteří jsou za něj odpovědní.    Kvůli tomu zaúkolovali tajemníka magistrátu, aby připravil podklady k podání trestního oznámení.

OBRAZEM: Promoční maraton odstartoval
Jako první obdrželi vysokoškolský titul studenti bakalářského oboru Regionální rozvoj. „Byla to dřina, ale tři roky studia rychle utekly. Od státnic si užívám volna a čerpám novou energii," řekla čerstvá bakalářka Lenka.